Klíma szifon szett
Klíma szifon szett
14 900 Ft

Klíma szifon szett

Klíma szifon szett
Klíma szifon szett

Szakember ajánlása:

A lakásban elhelyezett beltéri klíma, hűtés üzemeben használatánál kicsapódik a levegőből a pára. Ezt nevezzük kondenzálásnak.
A hőcserélő lamellákon lefolyik a párlat egy csepptálcába, ami egy gumis gégecsövön elvezetünk.

A keletkezett kondenzvizet a csatornába kell kötnünk, mert senki nem szeretne vödrözni mikor hűsöl a melegbe.

Simán a gégecsövet nem köthetjük be a csatornába, mert visszafertőződhet a csövön kereszül a klíma, ami egészségügyi gondokat vonhat magával, nem beszélve a csatorna szagról.

A szifon lényeg, elválasztja a csatorna levegőt a lakásétól, egy vízzárral, ezen felül van egy másodlagos szelep is benne, ami ha kiszáradna a szifon a téli fűtéshasználatkor akkor sem tud a csatorna szag a klímába bejutni.

Élőcsövezésnél álljunk ki egy pvc 32 tokos csővel, a klíma 1-2méteres közelében, ez mehet a falba is, mivel a szifon falba építhető, és egy kis ajtóval hozzáférünk a szifonhoz később, ha karbantartás van. 

Brand
Valerian klíma
Kivitel
Tartozék
Termék
Klíma szifon szett
Rendelhető
14 900 Ft
Részletek

Csomag tartalma:

1db HL138

Klíma- és kondenzátum szifon falba süllyesztve a kondenzvíz bűzzáróan történő lefolyórendszerbe vezetéséhez DN32 függőleges kimenettel. A kiszáradás esetén is bűzzáró (kettős működésű, golyós) vízbűzzár-kazetta kihúzható, és tisztítható, vagy cserélhető. Bemenete külső Ø 20 - 32mm-es csővel vagy tömlővel (minimális belső átmérő 18mm). A beépítőház a végleges beépítési mélységre be állítható. Min beépítési mélység 60mm.

3m kondez gégecső

Adatok
Cikkszám
SZET-KLIMAZIFON
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!